BejelentésLAKÁS VARÁZS 0670/ 678-18-14
MI GONDOLUNK MINDENKIRE LEHET: NYUGDÍJAS, KISMAMA, ALKALMAZOTT...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


HÁZAK, LAKÁSOK TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSA!!!

Ha nem talál szakembert, ha háza körül segítségre van szüksége, ha csak leszakadt egy polc, betört egy üveg,ha átalakít vagy újat épít, hívjon minket! Mindenre van megoldás, a legkisebbtől a legnagyobbig. Teljes felújításra, építésre vagy kis javításra lenne szükség otthonában? Hívjon bátran.

Üzenetküldés
ÍRJON HA BÁRMIBEN SEGÍTHETÜNK !!!

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Németh mária [ 2020-09-20 17:48 ]

Kedves uram en németh mária vagyok szeretnem ha kisegitene valamennyivel nagyon szegenyek vagyunk semmink nincs edesanyam beteges szivelegtelensege van edesapam korhazba pelenkara van szuksege gyogyszerekre es olyan etelekre amit meg tud enni nem tudok sehova sem fordulni segit ? Kerem csak most az egyszer .Szamlaszamom :63800070-12223655. Bizok a jo szivebe nagyon bizok onbe jo egeszseget es gyumolcsozo munkat kivanok ne tessek kuldeni mashova mert sehol nem segitenek kerem csak most az egyszer segitsen bekellene vinnem a pelenkat etelt es a gyogyszereit kivaltani vernyomas csokkento koleszterin gyogyszerek kerem segitsen bizok a jo sziveben
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!